Praat je weleens over jouw afscheid?

Nadenken over je eigen afscheid is zonder twijfel een serieus onderwerp.

Voor velen is het echter geen luchtige kwestie.


Misschien heb je ooit jouw wensen op papier gezet, in dat boekje van de verzekering. Maar vraag jezelf wel eens af of dat nog steeds is wat je nu zou willen? Onze wensen veranderen immers met de tijd, en het is begrijpelijk dat jouw visie op een passend afscheid verandert.


Voor je dierbaren is het van onschatbare waarde om op de hoogte te zijn van jouw actuele wensen. Het stelt hen in staat om een afscheid te regelen dat werkelijk bij jou past. Ik sta klaar om je te ondersteunen bij het bespreekbaar maken van jouw afscheid. Samen met jou wil ik je wensen rondom je uitvaart doornemen of zelfs helpen ontdekken. Dit kan allemaal in een vrijblijvend gesprek, waarin we samen de tijd nemen om te praten en te luisteren.


Ik kom graag bij je langs, op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Neem gerust contact met me op. Laten we samen zorgen voor helderheid en gemoedsrust, zodat je met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken.

GEDREVEN DOOR

PERSOONLIJKE
ERVARING


JESSICA MONSMA UITVAARTBEGELEIDSTER

Van rouw naar rust

“Wie zo diep in je hart zit,

kun je door de dood niet verliezen.”

Neem contact op


Let op, neem bij het melden van een overlijden

 altijd  telefonisch contact met mij op.

 
 
 
 

Bereikbaarheid


24 uur per dag, zeven dagen per week kun je mij bereiken via telefoon, e-mail of Whatsapp. Of het nu midden in de nacht is of tijdens het weekend, ik sta klaar om onmiddellijk te reageren op jouw oproepen, berichten en vragen. Mijn toewijding gaat verder dan reguliere kantooruren.


In de wereld van rouw en verlies begrijp ik als geen ander dat de behoefte aan ondersteuning geen klok kent. Dus, voel je vrij om op elk moment contact op te nemen; jouw gemak en gemoedsrust zijn mijn prioriteit.

Social media