Inspiratiekaarten

Om jouw afscheid thuis bespreekbaar te maken, heb ik speciaal voor jou een kaartenset ontwikkeld. Deze set bevat heldere vragen op invulkaartjes die het mogelijk maken om dit soms zware gespreksonderwerp op een luchtige en toegankelijke manier te benaderen. De kaartjes zijn ontworpen om het onderwerp minder beladen te maken, waardoor het bespreken van jouw afscheid een meer ontspannen ervaring wordt.


Wat deze kaartenset extra bijzonder maakt, is dat jouw naasten via de vragen kunnen ontdekken hoe jij jouw eigen afscheid het liefst zou zien. Het biedt de mogelijkheid om samen met familie dit belangrijke gesprek aan te gaan. Terwijl je notities maakt op de kaartjes, kunnen de inspirerende quotes die ertussen zitten je gedachten prikkelen. Het is ook een moment om na te denken over je nabestaanden en wat hen kracht zou kunnen geven als zij afscheid van jou moeten nemen.


De kaartjes zijn verzameld in een prachtig potje waar je op elk moment ideeën aan kunt toevoegen wanneer ze bij je opkomen. Mocht je na verloop van tijd van gedachten veranderen, dan haal je gewoon een kaartje eruit. Zo hoef je niet gestrest jouw uitvaart punt voor punt te 'plannen', maar neem je rustig de tijd waarin jouw afscheid steeds meer vorm krijgt. Het potje blijft in beeld, en wie weet blijf je met nieuwe ideeën komen.


Als je interesse hebt in deze inspiratiekaarten, aarzel dan niet om mij een e-mail te sturen. Ik help je graag bij het creëren van een afscheid dat werkelijk weerspiegelt wie jij bent en wat voor jou belangrijk is.