Tarief van uitvaartbegeleiding

Na een grondige inventarisatie van jouw wensen, neem ik de volgende stap door een transparante begroting op te stellen. Mijn benadering is helder en overzichtelijk, zonder verborgen kosten. Ik hanteer een vast tarief voor mijn diensten, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten.


Wat mijn werkwijze uniek maakt, is dat ik geen provisies bereken en volledig onafhankelijk opereer. Hierdoor heb ik geen verplichtingen aan derden en ben ik volledig toegewijd aan jouw belangen. Elk extra detail en bijkomende kosten worden eerlijk en direct 1-op-1 doorberekend, zonder onnodige marges.


Om volledige transparantie te waarborgen, ontvang je als bijlage bij mijn factuur een gedetailleerd overzicht van de officiële nota's van de betrokken leveranciers. Hierin worden alle kosten, zoals die voor de kist, laatste verzorging, rouwkaarten, bloemen, locatiehuur en dergelijke, nauwkeurig gespecificeerd.


Mijn doel is ervoor te zorgen dat je volledig op de hoogte bent van de financiële aspecten, zodat je met vertrouwen de juiste keuzes kunt maken in deze emotioneel beladen periode.