Activiteiten

Er zijn regelmatig activiteiten en beurzen waar ik actief aan mee doe.

Ontmoet ons op Beurs Vrouw!
Eindeloos shoppen, kletsen en genieten van lekkere hapjes. Dat doe je op Beurs Vrouw!. Genieten van de gewone dingen in het leven, even er lekker tussenuit. De dood hoort bij het leven, iedereen krijgt er ooit mee te maken. Waarom kan het dan soms zo moeilijk zijn om te praten over afscheid en de dood?
Cynthia van der Meer en ik maken het onderwerp graag bespreekbaar. Om te inspireren over mogelijkheden. Maar ook om het er gewoon te laten zijn….de dood.

Open-dag op de natuurbegraafplaats Friesland
Thema: “Tussen kunst en kist”.
Kijk voor meer informatie gerust eens opwww.natuurbegraafplaatsfriesland.nl

Open-up store “Over Rouw&Jou, maakt de dood opvallend gewoon”.
In het hart van Leeuwarden, midden tussen het winkelend publiek hebben Cynthia van der Meer van Bloemboetiek Panhuis en ik een tijdelijk informatie- en inspiratiepunt over afscheid en uitvaart geopend. Samen met 10 vakspecialisten met veelal handgemaakte eerlijke producten, hebben we laten zien wat er mogelijk is op het gebied van uitvaart en het nemen van afscheid.

Deelnemers:
De Kistmakker
Viek uitvaartkisten
Atelier Miek
Kr*stof
Amelius
Maxanel uitvaartfotografie
Waddenwood
De Toverlantaarn
Rietveld Rouw en verliesbegeleiding

Lezing Manu Keirse in het Koeleptheater Leeuwarden
Samen met Cynthia van der Meer van Bloemboetiek Panhuis hebben we Manu Keirse uitgenodigd een lezing te geven in het Koepeltheater. Manu vertelt over levenswijsheden, over rouw. Maar ook over hoe je omgaat met iemand die in een periode van verlies zit. Herkenning voor mensen in rouw, handvaten voor.. eigenlijk iedereen. Want we kennen allemaal wel iemand die verlies heeft meegemaakt in zijn of haar leven.

WereldLichtjesDag
Samen herdenken we, samen staan we stil, samen noemen we hun namen
Met woorden en muziek staan we stil bij het verlies van de kinderen. Jong of oud, kort of lang geleden. Ieder kind dat gemist word, mag genoemd worden.