Nabestaanden aan het woord

Reacties van nabestaanden d.m.v. kaartjes en mails.


"Jessica kwam bij ons binnen op het moment dat ik uit het veld was geslagen. Ik had nooit verwacht dat ik nu al zonder mijn man verder moet. Ik ben erg blij met de begeleiding van Jessica. In alle rust hebben we samen beetje bij beetje de crematiedienst georganiseerd. Niks hoefde ik snel te beslissen. Jessica was er iedere dag, en iedere dag pakten we een stukje op."

"Wij wilden graag een informele uitvaart, geen stijf gedoe. Maar wel stijlvol met klasse. Jessica heeft hier goed vorm aan gegeven. De uitvaart was helemaal zoals mijn moeder was. Door de vrijheid en ondersteuning van Jessica, hebben we mijn moeder een prachtige eervolle uitvaart gegeven."

“We hebben alle tijd en aandacht gekregen die nodig was voor het afscheid van onze dochter. Jessica had een luisterend oor, kwam dagelijks langs en was altijd bereikbaar. We zijn dankbaar voor de liefdevolle begeleiding.”

“We kregen goede adviezen en Jessica regelde dingen waar wij niet aan toe kwamen. De omstandigheden waaronder ze met ons werkte waren bijzonder. Jessica was echt top, dat zal ons altijd bij blijven.”

“Door de ruimte die we kregen de ideeën van Jessica ontstond er creativiteit. Door Jessica’s begeleiding hebben we veel zelf kunnen bijdragen in het afscheid van onze zoon. Alles ging in overleg. “

“Liefdevol, betrokken en empathisch zo beschrijf ik Jessica”