Verzekering

Het maakt niet uit waar je verzekerd bent; je kunt mij ongeacht welke verzekeringsmaatschappij je hebt, inschakelen. Deze benadering stelt me in staat om niet alleen een concurrerend tarief aan te bieden, maar nog belangrijker, het opent de deur naar een breed scala aan mogelijkheden.


Indien gewenst, neem ik graag de administratieve afwikkeling met de verzekering uit handen. Voor diegenen met een kapitaalverzekering is het goed om te weten dat de verzekeringsmaatschappij het verzekerde bedrag in één keer uitkeert.


Bij een naturaverzekering ben je verzekerd voor een dienstenpakket, samengesteld uit de diensten en goederen geleverd door de verzekeraar. In sommige gevallen is dit pakket aangevuld met een geldbedrag. Ook in dit scenario kun je rekenen op de ondersteuning van Jessica Monsma Uitvaartbegeleiding. Bovendien indexeert de verzekeringsmaatschappij je verzekering, waardoor je vrij bent in de besteding van dit bedrag.


Natuurlijk ben ik er ook voor jou als je geen uitvaartverzekering hebt. In alle gevallen streven we samen naar een waardig afscheid, waarbij je volledig wordt ondersteund, ongeacht je verzekeringsstatus.