Bloemen bij een uitvaart

Bij veel begrafenissen en crematies wordt gekozen voor rouwbloemwerk. Dit kan zijn in de vorm van een rouwboeket, zoals bijvoorbeeld een biedermeier met haar ronde vorm of een hele kistbedekking. Vaak wordt er aan een rouwboeket een lint gedaan met een laatste groet en/of de namen van de nabestaanden.
We zien dat steeds vaker wordt er gekozen voor vazen met plukboeketten. Of wordt de wens uitgesproken om een losse bloem mee te nemen naar de uitvaart. Er is veel mogelijk. Bloemen geven de uitvaart kleur en zeggen iets over de overledene. Wist u dat het zelfs mogelijk is om persoonlijke voorwerpen te verwerken is een bloemstuk? Bijvoorbeeld de schilderskwasten, breinaalden of klompen.


Vrije keuze
U bent vrij in de keuze van een bloemist. Heeft u goede ervaringen met de bloemist bij u in de buurt, dan besteld u daar, desgewenst samen met mij, de bloemen.
Heeft u geen vaste bloemist. Dan adviseer ik graag Bloemboetiek Panhuis in Leeuwarden. Naast het standaard rouwbloemwerk dat in voorbeeldboeken staat, is daar veel mogelijk.

De bloemist van Bloemboetiek Panhuis denkt graag met u mee om echt persoonlijk rouwbloemwerk te maken .Door bijvoorbeeld bloemen uit eigen huis of tuin toe te voegen. Neem eens een kijkje op:www.panhuis.eu

Zelf een rouwboeket, rouwbloemstuk of kistversiering maken kan natuurlijk ook.